Over Tricore

Alles wat u zeker moet weten over Tricore
en waarom wij voor u de ideale partner kunnen zijn op vlak van IT.

Proactief
Transparant
Vertrouwen

Onze Visie

Tricore biedt efficiënte en kwalitatieve IT-oplossingen aan voor ondernemingen in Vlaanderen.
Wij geloven er rotsvast in dat ook kleine en middelgrote ondernemingen
kunnen beschikken over een uitmuntende IT-infrastructuur.

Onze ambitie ligt in het voorzien van oplossingen die de onderneming van onze klanten helpt groeien. Dit bereiken we met ons team van specialisten, die erop toezien dat jullie organisatie steeds gebruik kan maken van de nieuwste technologieën, de efficiëntste oplossingen en de meest effectieve ondersteuning. Die aanpak is gebaseerd op technische expertise en een uitmuntende klantenservice die bijdragen aan
het succes van uw onderneming.

Het ultieme doel is deze visie en manier van werken door te trekken naar al onze klanten. Zo zorgen we er op een systematische manier voor dat alle actuele optimalisaties doorvloeien via onze softwareproducten naar alle klanten.

Ons Team

Een team is maar zo goed als de mensen die er deel van uit maken. Laat nu net hier de sterkte van Tricore tot uiting komen. Door eenzelfde visie en complementair te zijn aan elkaar zijn we als team in staat een complete oplossing aan te bieden aan onze klanten. Bij Tricore beseffen we de waarde van het individu maar tegelijkertijd primeert het groepsgevoel.

Aangezien de tijd in de IT-sector nooit stil zal staan, zetten we ook voortdurend in op zowel interne als externe opleidingen. Op deze manier blijft ons team ook steeds up-to-date met nieuwe technologiën zodat wij onze klanten steeds de beste oplossing kunnen aanbieden.

Oprichters

Ons Team