Security Solutions

Security Solutions

Bescherm uw onderneming van bedreigingen zoals malware, virussen, phishing, hackers en andere inbraken.

Om te verzekeren dat uw IT-infrastructuur blijft werken zoals het hoort, is natuurlijk ook de beveiliging ervan uiterst belangrijk.
De dag van vandaag zijn er op gebied van IT enorm veel bedreigingen die de continuïteit van uw bedrijf in het gedrang kunnen brengen.
Enkele voorbeelden hiervan zijn virussen, ransomware, phishing, exploits en gerichte aanvallen zoals bv. DDoS attacks. Om te vermijden dat u hier ook slachtoffer van wordt, is het belangrijk om uw volledige netwerk van A-Z te beschermen.

Next-Gen Firewall

In eerstste instantie is het de bedoeling om bedreigingen zoveel mogelijk op te vangen alvorens ze op uw interne netwerk terecht komen.

Daarom werken we met een firewall oplossing die steeds snel kan inspelen op actuele bedreigingen. Hierbij maken we gebruik van features zoals Intrusion Prevention, URL filtering, Gateway Antivirus, Application Control, Data Loss Prevention, Ransomware Protection en veel meer.

Next-Gen Firewall

Endpoint Protection

Elk toestel dat verbonden is met een netwerk is een risico.

Daarom is het belangrijk om ook servers, desktops, laptops en mobiele toestellen te voorzien van een degelijk antivirus product. Hiervoor bieden wij u een "pay as you grow" oplossing aan waarin u maandelijks enkel betaald voor de gebruikte licenties zonder bijkomende vaste kosten.

Endpoint Protection

Anti-Spam

Statistieken in 2017 tonen aan dat 60% van alle e-mailverkeer geclassificeerd wordt als spam.

Zonder Anti-spam oplossing zou dit eveneens impact hebben op de productiviteit van elke medewerker. Met onze Anti-spam oplossing slagen we er in om 99% van alle spam op te vangen alvorens die in de mailbox van de eindgebruiker terecht zou komen.

U krijgt van ons dagelijks een overzicht van alle geblokkeerde e-mails zodat u niet continu afgeleid bent wanneer u spam ontvangt in uw mailbox. Ook voor deze oplossing maken we gebruik van het "pay as you grow" model.

Anti-Spam
Ook interesse in backup & disaster recovery?
Backup & disaster recovery