Managed IT-support

Managed IT-support

24/7 intelligente monitoring en pro-actief onderhoud.

Vandaag de dag is een goed werkende IT infrastructuur niet meer weg te denken.
Ze is essentieel geworden in de werking en de groei van u bedrijf. Daarom is het ook noodzakelijk dat uw infrastructuur elk moment van de dag in de gaten gehouden wordt, dat er preventieve maatregelingen getroffen worden en dat de continuïteit is gegarandeerd.

Intelligente monitoring & onderhoud

We weten allemaal hoe frustrerend technische problemen kunnen zijn.

Het verhindert de dagdagelijkse activiteiten van uw medewerkers. Naast de kost die u moet betalen voor het oplossen van deze problemen moet er ook nagedacht worden over de verloren werkuren en de kosten die hieraan verbonden zijn.

Werknemers dienen zich te kunnen concentreren op hun taak en niet op uw IT. Een productie die niet draait of tijdelijk werkloos personeel, dat is ook verloren geld. Met onze proactieve monitoring en onderhoudsdiensten slagen wij erin om dergelijke problemen zo goed mogelijk te voorkomen en de continuïteit van uw onderneming in stand te houden.

Bovendien zorgen wij ervoor dat software bijgewerkt wordt buiten de kantooruren zodat uw computers altijd startensklaar zijn voor uw medewerkers.

Intelligente monitoring & onderhoud

Helpdesk Services

Van zodra er zich een kritisch IT-probleem voordoet bij een werknemer zal dit een serieuze tol eisen op zijn/haar productiviteit.

Als oplossing bieden wij hiervoor onze helpdesk services aan en dit zowel on-site als off -site.

Onze supportdesk is bereikbaar via meerdere kanalen en uw verantwoordelijken kunnen dankzij onze transparantie steeds opvolgen welke problemen er leven bij uw werknemers. Deze dienst moet zich niet beperken tot de standaard kantooruren. Indien gewenst werken wij samen met u een oplossing uit voor uw noden.

Helpdesk Services

vCIO

Met een “virtual CIO” of parttime IT-manager haal je expertise op het gebied van IT-management in huis op het moment dat je het nodig hebt.

In grotere bedrijven is er vaak een vast aangestelde IT-manager met kennis van zaken. In bedrijven van kleinere omvang is die er vaak niet. Ook daar is het zeker even belangrijk om de juiste keuzes te maken op de juiste momenten.

Dankzij onze doorgedreven software zijn wij in staat om uw investeringen en de afschrijvingen hiervan goed op te volgen. Graag werken wij met u een oplossing op maat uit.

vCIO

Consultancy Services

Heeft u geen IT-specialisten in huis? Wordt uw IT-afdeling overladen met werk? Bent u op zoek naar iemand voor de meer geavanceerde problemen?

Afhankelijk van uw wensen en noden kunnen wij ook met vaste regelmaat over de vloer komen om de minder dringende problemen op te lossen.

Voor uw werknemers is dit ook een zeer aangename manier van werken. We leven dan wel in een digitale wereld waarin veel vanop afstand uitgevoerd kan worden, maar door het persoonlijke contact met de eindgebruiker krijgen we een beter inzicht in dagdagelijkse problemen die niet altijd gemeld worden.

Consultancy Services

Pro-Active Plan

De jaarlijkse budgettering van IT kosten is vaak niet gemakkelijk te maken.

U kan zich enkel baseren op de hardware afschrijvingen want problemen zijn natuurlijk niet op voorhand te voorzien. Die problemen zorgen er natuurlijk wel voor dat de kosten vaak onvoorzien hoog kunnen oplopen bij grotere problemen.

Het Pro-Active Plan biedt hier een oplossing. Voor een vaste prijs per maand bundelen we diensten en automatisaties waarmee we onvoorziene problemen tot een minimum beperken. Voegt u hier de Premium optie aan toe dan budgetteert u in één weg ook de support uren voor dit device.

Pro-Active Plan
Ook interesse in security solutions?
Security Solutions