Cloud solutions

Cloud solutions

Cloud computing biedt oplossingen voor vrijwel elk IT-gerelateerd onderdeel van uw bedrijf.

Is uw bedrijf klaar voor de Cloud? Een vraag waar vele ondernemingen het antwoord schuldig moeten blijven. Cloud oplossingen zorgen voor meer mobiliteit en toegankelijkheid en maken dat u klaar bent voor de toekomst. Of u nu spreekt over de Public, Private of Hybrid Cloud, met onze expertise kunnen wij u begeleiden in het maken van de juiste keuzes.

Microsoft Office 365

Overal toegang tot je documenten op eender welk device.

Met Office 365 haal je alles in huis voor de complete Microsoft Office-ervaring. Je hebt steeds toegang tot de nieuwste Office toepassingen en andere productiviteitsverhogende services in de Cloud. Of je nu enkel Office, Exchange online, Skype For Business of Microsoft OneDrive nodig hebt, er is altijd een abonnement dat past bij jouw wensen.

Microsoft Office 365

Shared Documentation

Wij zijn van mening dat IT-documentatie gestandaardiseerd, samenwerkend en moeiteloos moet worden gehandhaafd.

Het inventariseren van jullie IT-infrastructuur en het raadplegen van procedures zijn slechts één klik verwijderd. Met ons gedeeld documentatieplatform creëren we het vertrouwen en de openheid die u verdiend.

Shared Documentation

Microsoft Azure

Een mondiaal netwerk van datacenters dat voor velen bekend staat als ‘de Cloud’.

Met Azure biedt Microsoft een groot aantal Cloudservices aan met een beschikbaarheid van 99.95%. Al deze Cloud diensten integreren perfect binnen uw eigen omgeving.

Microsoft Azure

Cloud Computing

Dankzij onze partnership met Nucleus kunnen wij zeer vlot, veilig en professioneel servers draaien in de cloud met een zéér hoge beschikbaarheid.

U kan deze diensten gebruiken als back-up voor uw eigen omgeving of zelfs als primaire site en al uw servers dus buitenshuis draaien.

Cloud Computing
Ook interesse in audits?
Audits